Седум нови возила доби СВР Велес

Седум нови полициски возила доби СВР Велес.

Четири Шкоди Јети веќе може да се видат низ велешките улица.

Два автомобили доби Полициската станица во Кавадарци  a еден  неготинската полиција.

Од СВР Велес информираат дека крајслерите кои досега  ги користеја ќе бидат испратени во Скопје во МВР.

Како што најавија од Министерството дел од  крајслерите кои се во добра  возна состојба  ќе бидат повторно  вратени во полициските станици.

Во употреба остануваат и старите полициски голфови велат од СВР Велес.

05/01/2013 11:25
Македонија
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
Свет
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
ФОТО ВЕСТ
Забава
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk Интервју Билјана за Лисица: Горда сум што го развиорив македонското и велешкото знаме во Кина
Шкортова: Наскоро патувам за Турција, како член на жири комисијата на изборот за Мис модел на Турција за Мис модел на светот.
Lisica.mk Од наш агол Македонско лице на хрватските модни писти
Јашар Јашари, познат како Јаши, е баран модел на хрватските модни писти.
Колумна Колумна
Лавиринт на ТРАНЗИЦИЈАТА Први, втори, трети сите итаат некаде... Кој по погрешниот кој по вистинскиот пат.
Новата 2013 година ќе биде?

подобра од 2012

полоша од 2012

незнам

иста како и 2012

slika
Lisica.mk
Контакт | Импресум | Маркетинг
Copyright © 2008 Lisica.mk [0.02][12]