Lisica.mk

Јануари, депресивен месец, август најсреќен.

2013-01-21 09:44:19
Lisica.mk

И покрај верувањето дека пушењето го ублажува чувството на стрес, лицата коишто престанале да пушат се помалку се напнати.

2013-01-03 09:45:25
Lisica.mk

Фондот за здравствено осигурување на Македoнија извести дека од 1 - ви јануари 2013 година ФЗОМ воведува организирани дежурства на аптеките.

2012-12-21 18:06:30
Lisica.mk

др. Стровјанов:Ќе протестираме за време на паузите.

2012-12-06 11:36:58
Lisica.mk

Пет пациентки болни од рак, кои биле закажани за операција во Клиниката за гинекологија и акушерство, биле испишани и вратени дома заради штрајкот, соопштуваат од Државниот санитарен и здравствен инспекторат.

2012-12-05 15:03:59
Lisica.mk

Новиот проект на Фондот за здравствено осигурување на пациентите им овозможи инсулинската терапија да се добива во болничката аптека.

2012-11-30 13:40:26
Lisica.mk

Тодоров:Работиме заедно со Светска банка и многу скоро ќе излеземе со конкретно решение.

2012-11-22 12:11:05
Lisica.mk

Тодоров: Неопходно е да се изработи проект кој ќе утврди дали планот може да се реализира

2012-11-20 12:53:53
Lisica.mk

Зружението на приватни лекари бара измени во Законот за здравствена заштита

2012-11-19 15:47:35
Lisica.mk

Мултивитамините не ја намалуваат опасноста од појавата на болести на срцето кај мажите, покажа едно истражување чиишто резултати се објавени во списанието на американското здружение на лекарите JAMA/

2012-11-08 10:02:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Македонија
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
Свет
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
ФОТО ВЕСТ
Забава
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk Интервју Билјана за Лисица: Горда сум што го развиорив македонското и велешкото знаме во Кина
Шкортова: Наскоро патувам за Турција, како член на жири комисијата на изборот за Мис модел на Турција за Мис модел на светот.
Lisica.mk Од наш агол Македонско лице на хрватските модни писти
Јашар Јашари, познат како Јаши, е баран модел на хрватските модни писти.
Колумна Колумна
Лавиринт на ТРАНЗИЦИЈАТА Први, втори, трети сите итаат некаде... Кој по погрешниот кој по вистинскиот пат.
Новата 2013 година ќе биде?

подобра од 2012

полоша од 2012

незнам

иста како и 2012

slika
Lisica.mk
Контакт | Импресум | Маркетинг
Copyright © 2008 Lisica.mk [0.02][6]