Lisica.mk

Мајка и макеа. . . Македонија. . Грција . . .ЕУ

2011-08-25 10:29:03
Lisica.mk

Учениците македонци во Австралија учат македонски заедно со Ненад Шундовски, заменик генерален конзул на Република Македонија во Австралија

2011-08-08 12:25:11
Lisica.mk

После изборите ќе знам која Нова Ви ја честитам ’09 или пак ’49!

2009-01-13 00:00:00
Lisica.mk

Во нашата локална власт постои одредена нетрпеливост која пополека преминува во одбрана на суета, ароганција, апатичност кон вистинско извршување на обврските кои произлегуваат од политичката функција, а сетоа ова се сведува на изградба на личност наречена квази-политичар.

2008-11-21 00:00:00
Lisica.mk

Подоцна или порано времето ќе покаже кој бил во право, а до тогаш ќе споделам со Вас неколку мои видувања па макар биле и погрешни.

2008-11-17 00:00:00
Lisica.mk

Фактот дека работниците мислат дека е навистина погоден момент за штрајк е нивно право, но навистина не можам да сфатам одредена политичка партија да ги подржува работниците за она што тие штрајкуваат.

2008-11-14 00:00:00
Lisica.mk

Младински парк граден една, две, три и повеќе години со пари од Топилницата како компезација за здравјето на Велешани, и конечно доизграден и завршен во текот на 95 или 96 година, со прекрасни, тревници, врби, патеки за движење безпрекорно хорти културно решение на еден мал простор со постојана и максимална посетеност од граѓаните на Велес.

2008-08-27 00:00:00
Македонија
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
Свет
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
ФОТО ВЕСТ
Забава
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk Интервју Билјана за Лисица: Горда сум што го развиорив македонското и велешкото знаме во Кина
Шкортова: Наскоро патувам за Турција, како член на жири комисијата на изборот за Мис модел на Турција за Мис модел на светот.
Lisica.mk Од наш агол Македонско лице на хрватските модни писти
Јашар Јашари, познат како Јаши, е баран модел на хрватските модни писти.
Колумна Колумна
Лавиринт на ТРАНЗИЦИЈАТА Први, втори, трети сите итаат некаде... Кој по погрешниот кој по вистинскиот пат.
Новата 2013 година ќе биде?

подобра од 2012

полоша од 2012

незнам

иста како и 2012

slika
Lisica.mk
Контакт | Импресум | Маркетинг
Copyright © 2008 Lisica.mk [0.02][3]