Lisica.mk

Млад Русин упаднал во цвеќарница ва главниот град Москва со пиштол во рацете и ограбил рози за својата девојка, соопштија полициски извори за руските медиуми.

2012-09-24 11:54:13
Lisica.mk

Одат Трпе и Цветко во војска и командирот го прашува Трпе: - Трпе што е татковината>>

2011-09-16 12:06:37
Lisica.mk

На саем за компјутери Бил Гејтс повеќе пати ја споредувал компјутерската индустрија со автомобилската. Патем изјавил:

2011-09-14 13:36:44
Lisica.mk

Попот имал три ќерки. Итар Пејо им го фрлил меракот на сите три и затоа започнал да работи кај попот. Еден ден попот му рекол:

2011-09-13 12:25:47
Lisica.mk

Чак норис може >>

2011-08-02 12:54:41
Lisica.mk

Слон и мравка Слонот ја среќава мравката затрчана, jа прашал зошто трчa, а оваа>>

2011-08-01 12:48:13
Lisica.mk

Чак Норис Луѓето заболуваат од сида ама сидата заболува од Чак Норис

2011-08-01 12:38:57
Lisica.mk

Оди зајак еден ден низ шума и сретнува волчјак, па го прашува: - Што си ти? - Јас сум волчјак. Мајка ми е кучка, татко ми е волк. Продолжува понатаму зајакот и сретнува мазга.>>

2008-08-12 00:00:00
Lisica.mk

Што прави црногорски вирус во компјутер? - Ништо,само зафаќа простор

2008-08-12 00:00:00
Lisica.mk

Отишол дечко во полициска станица на сет глас рекол дека сите полицајци се глупави. Некој од присутните полицајци рекол дека не е така и побарал доказ за тоа.>>

2008-08-12 00:00:00
1 2 3
Македонија
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
Свет
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
ФОТО ВЕСТ
Забава
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk Интервју Билјана за Лисица: Горда сум што го развиорив македонското и велешкото знаме во Кина
Шкортова: Наскоро патувам за Турција, како член на жири комисијата на изборот за Мис модел на Турција за Мис модел на светот.
Lisica.mk Од наш агол Македонско лице на хрватските модни писти
Јашар Јашари, познат како Јаши, е баран модел на хрватските модни писти.
Колумна Колумна
Лавиринт на ТРАНЗИЦИЈАТА Први, втори, трети сите итаат некаде... Кој по погрешниот кој по вистинскиот пат.
Новата 2013 година ќе биде?

подобра од 2012

полоша од 2012

незнам

иста како и 2012

slika
Lisica.mk
Контакт | Импресум | Маркетинг
Copyright © 2008 Lisica.mk [0.01][13]