Lisica.mk

СРД Бабуна во очекување на резултатите од анализа на земените мостри велат не едобро ние да порибуваме а други да загадуваат.

2013-01-23 08:07:41
Lisica.mk

Мајсторов:Квази-отпорот треба да почне од пред Порцеланка.

2013-01-22 15:39:13
Lisica.mk

СДСМ, ги повикаа велешани на мирниот протест.

2013-01-22 14:58:53
Lisica.mk

Цецева:Според анализите кои ги правевме околу 60 отсто од децата во средната и големата група имаат потреба од логопед.

2013-01-22 13:35:27
Lisica.mk

Добро е што се намалува бројот на новорегистрирани, велат од Секцијата за борба против дрогата при општинскиот Црвен Крст

2013-01-22 12:57:29
Lisica.mk

Фирмите кои во минатата 2012 година извршиле исплата на приходи на граѓани имаат обврска најдоцна до 15-ти февруари 2013 година, да поднесат Годишен извештај за исплатените приходи до даночните канцеларии на УЈП или по електронски пат преку системот е-Даноци https://etax-fl.ujp.gov.mk.

2013-01-22 12:29:04
Lisica.mk

Целиот свој животго посвети нархеологијата, македонската јавност ја запозна по пронаоѓање на Окарината музички инструмент стар шест илјади години.

2013-01-21 18:38:23
Lisica.mk

Екипи за заловување ќе има постојано на теренот, велат од ветеринарна.

2013-01-21 15:43:48
Lisica.mk

Ќе одговара за неовластено производство и пушатње во промет наркотични дроги.

2013-01-21 15:24:23
Lisica.mk

Се чека зелено светло од Советот за да започне реализацијата на планот.

2013-01-21 13:10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Македонија
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
Свет
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mkLisica.mk
ФОТО ВЕСТ
Забава
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk
Lisica.mk Интервју Билјана за Лисица: Горда сум што го развиорив македонското и велешкото знаме во Кина
Шкортова: Наскоро патувам за Турција, како член на жири комисијата на изборот за Мис модел на Турција за Мис модел на светот.
Lisica.mk Од наш агол Македонско лице на хрватските модни писти
Јашар Јашари, познат како Јаши, е баран модел на хрватските модни писти.
Колумна Колумна
Лавиринт на ТРАНЗИЦИЈАТА Први, втори, трети сите итаат некаде... Кој по погрешниот кој по вистинскиот пат.
Новата 2013 година ќе биде?

подобра од 2012

полоша од 2012

незнам

иста како и 2012

slika
Lisica.mk
Контакт | Импресум | Маркетинг
Copyright © 2008 Lisica.mk [0.02][4]